Kwaliteit

 

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst, genomineerd als beste onderneming, werken alleen met geregistreerde kerndeskundigen en scoren hoog op klanttevredenheid.

 

Gecertificeerde Arbodienst

Wij zijn gecertificeerd. Wij zijn één van de eerste arbodiensten die gecertificeerd is conform de nieuwe, nog strengere NEN-EN-ISO 9001 norm.  Daarmee voldoen wij aan alle kwaliteits- én aanvullende wettelijke eisen.

U kunt rekenen op onze kwaliteit én borging van de privacy van gegevens van medewerkers én bedrijfsgegevens.

 

Arbodienst met team van professionals

Athos care heeft een team van professionals, waardoor onze service verder gaat dan een gewone arbodienst. Omdat wij elke ziekmelding oppakken als maatwerk, kunnen we direct de juiste professional inschakelen. Naast de gebruikelijke arbodienst deskundigen, beschikken we ook over bijvoorbeeld een personeelsadviseur voor bijvoorbeeld het opstellen van een waarschuwingsbrief en het opschorten van de loondoorbetaling of een mediator voor het oplossen van een conflict. Ook kan u een beroep doen op bijvoorbeeld een arbeidsrechtadvocaat of een verzekeringsadviseur om een ziekteverzuimverzekering af te sluiten. Daarmee ontzorgen wij volledig.

Uit de praktijk blijkt dat onze cliënten gemiddeld 70% kosten besparen als ze overstappen naar ons.

 

Proactief

U kunt rekenen op onze proactiviteit. Als wij achteroverleunen hebben wij geen inkomsten. Wij offreren uw Poortwachterverplichtingen proactief. Na uw akkoord gaan wij aan de slag.